Klanten over onze dienstverlening

Op deze pagina tref je reviews aan van klanten. Zelf een beoordeling achterlaten? Maak dan gebruik van het formulier op deze pagina.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3


Klanten over ons

Gemiddelde beoordeling 9,3
Informatie op de website 8,7
Gemak van de service 9,6
Kwaliteit van de offertes 9,5

Uitstekend geholpen

Je ontvangt snel reacties van erkende payrolling specialisten uit de bedrijvengids. Fijne service, concurrerende tarieven.
F. de VliegerAmsterdamBeoordeling: 9,6


Goede offertes

Wij zijn een bedrijf die nog niet beschikte over payrolling. Ik heb een aantal contacten die hier al wel over beschikten, en het klonk erg positief. Heb via deze website offertes aangevraagd voor payrolling bedrijven. Snel offertes ontvangen, en kunnen vergelijken met elkaar. Prijzen concurreerden wel erg met elkaar, maar uiteindelijk een goed bedrijven kunnen uitkiezen.
P. de JongDelftBeoordeling: 8,6


Nieuw bedrijf

Ik had net een nieuw bedrijf opgestart. Wilde mijn werknemers koppelen aan een payrolling bedrijf, omdat ik een beetje bang was voor de risico’s qua ziektekosten enz. Offertes aangevraagd voor bedrijven uit de omgeving van Haarlem. Snel offertes ontvangen die er goed uit zagen. Al met al goed kunnen vergelijken en een keuze kunnen maken.
Sven HaarlemBeoordeling: 8,3


Snel ontvangen offertes

Al heel snel offertes ontvangen die ik had aangevraagd , omdat ik op zoek was naar goede payrolling bedrijven. Goed met elkaar kunnen vergelijken en een juiste keuze kunnen maken. Nu geen last meer van facturen van instanties.
G. de HeerNijmegenBeoordeling: 8,1


Uitstekend service

Wij zochten als opstartend bedrijf een bedrijf die gespecialiseerd was in payrolling, offertes aangevraagd via deze website. Al vrij snel offertes ontvangen van diverse bedrijven uit de buurt van Groningen. Al met al een uitstekende service.
L. van VeenGroningenBeoordeling: 9,0


Aanbevolen website

Via deze website heb ik offertes kunnen vergelijken. De service is gratis, gemakkelijk en effectief. Door te vergelijken heb ik uiteindelijk een goede keuze kunnen maken voor een goed bedrijf. Ik kan deze website daarom ook van harte aanbevelen.
S. van der TolHeerenveenBeoordeling: 8,8


Snelle service

Ik wou graag een vast tarief betalen en één factuur ontvangen, zodat ik een zeer nauwkeurige inzage heb ik mijn totale salaris- en personeelskosten. Daarom heb ik een offerte aangevraagd voor payrolling. Snel offertes ontvangen, met wel concurrerende prijzen. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor het bedrijf die mij als eerste kon contacteren.
A. de MunkNieuwegeinBeoordeling: 8,2


Geen facturen meer

Ik wou geen facturen en/of aangiften ontvangen van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie). Daarom offertes aangevraagd via deze website. Offertes ontvangen van diverse bedrijven uit mijn regio. De offertes bedroegen goede prijzen en kon ik goed vergelijken.
GuusmaastrichtBeoordeling: 8,6


125.000

Wij helpen ieder jaar meer dan 125.000 mensen met het vinden van een payrollingbedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is jouw ervaring met onze dienstverlening?